Mesaj clar din partea căpitanului. Alex Chipciu: "Vrem să terminăm sus acolo, să câștigăm fiecare meci"

Mesaj clar din partea căpitanului. Alex Chipciu: "Vrem să terminăm sus acolo, să câștigăm fiecare meci"
| Foto: FC Universitatea Cluj

Internaționalul român își dorește ca seria rezultatelor pozitive înregistrate de Universitatea Cluj să se întindă pe o perioadă cât mai lungă.

"Studenții" conduc autoritat clasamentul Superligii după ce au obținut un nou succes în deplasare, scor 2-0, pe terenul Rapidului. Chiar dacă nu a vorbit concret despre o posibilă luptă la titlu, Alex Chipciu a înșirat seria rezultatelor bune obținute de "U" și se așteaptă ca perioada de invincibilitate să dureze cât mai mult.

"Ne gândim să jucăm un fotbal bun, clar și rezultatele contează. Campionatul e lung, 40 de etape, cu play-off, îți iau și punctele... sperăm să stăm cât mai mult acolo. Am bătut toate echipele, CFR, cu FCSB am făcut egal, am bătut Sepsi, am bătut Dinamo... avem a doua apărare din campionat, lucrurile sunt bune.

Aș spune că sunt temperat în ultimul timp, dar nu poți să fii nici tâmpit, după ce ai bătut toate echipele astea, să spui că vrei să termini pe locul 6.

Vrem să terminăm sus acolo, să câștigăm fiecare meci pentru că am demonstrat că putem câștiga pe orice teren. Cam asta e, când credința ta e mare poți să fii mai bun decât ești în realitate, cu siguranță", a declarat căpitanul echipei clujene, conform Digisport.

Comenteaza