Mesaj de ADIO pentru Dan Petrescu

Mesaj de ADIO pentru Dan Petrescu
| Foto: Sport Pictures

Antrenorul din Gruia, Dan Petrescu, a primit o veste proastă. Acesta a fost părăsit de unul dintre cei mai fideli colaboratori. 

Unul dintre cei mai fideli colaboratori ai antrenorului din Gruia a încheiat colaborarea cu Dan Petrescu după ce tehnicianul a semnat cu CFR Cluj.

Dan Petrescu și-a început pe 30 aprilie al patrulea mandat la CFR Cluj, dar fără Bogdan Aldea. Are în palmares patru titluri de campion al României, cucerite în 2018, 2019, 2020 și 2022, notează prosport.ro

După ce anul trecut a fost părăsit de Costin Curelea, Dan Petrescu trebuie să se descurce de acum înainte și fără Bogdan Aldea (43 de ani), cel care l-a urmat pe ”Bursuc” în ultimii opt ani, din funcția de preperator fizic.

Fostul fotbalist de la Unirea Urziceni a anunțat despărțirea printr-un mesaj scurt: ”Îți mulțumesc pentru călătoria de 8 ani împreună”. Aldea a activat ca jucător la Unirea Urziceni, dar în ultimii 8 ani a fost preparator fizic.

Mesaj de ADIO pentru Dan Petrescu. Despărțire de antrenorul CFR-ului

Bogdan Aldea este unul dintre cei care i-au fost alături lui Dan Petrescu în ultimii opt ani. Cei doi au colaborat Al-Nasr, CFR Cluj (de trei ori), GZ Hengfeng, Kayserispor și Jeonbuk Hyundai, dar din această primăvară drumurile lor s-au despărțit.

Comenteaza