Mesaj pentru antrenorul Braşovului: “Succes Ionuţ, dar după meciul cu noi!”

Mesaj pentru antrenorul Braşovului: “Succes Ionuţ, dar după meciul cu noi!”
“Studenţii” Universităţii se pregătesc de duelul cu fostul lor antrenor, Ionuţ Badea, ajuns între timp la Braşov.

Fotbaliştii lui "U" sunt gata să-i strice debutul lui Ionuţ Badea şi nu iau în calcul decât victoria în meciul de luni. Învestit căpitan chiar de Badea, Lukasz Szukala îi urează baftă fostului său antrenor, dar după meciul direct.

Înfrângerea cu Steaua, scor 0-1 şi un conflict cu Gabriel Boştină duceau la despărţirea dintre Ionuţ Badea şi Universitatea Cluj, la mijlocul lunii martie. Între timp, Badea a ajuns la FC Braşov, formaţie pe care trebuie să o salveze de la retrogradare şi va susţine un prim examen chiar împotriva fostei sale echipe. Teoretic, "studenţii" s-ar putea considera dezavantajaţi pentru că Badea cunoaşte în cel mai mic detaliu echipa Universităţii, dar jucătorii lui "U" nu sunt de aceeaşi părere. "Nu este un avantaj şi nici un dezavantaj faptul că Ionuţ este la Braşov pentru că toţi antrenorii ne cunosc foarte bine, nu doar el. Va fi pur şi simplu un meci normal de campionat pe care dorim să-l câştigăm cu orice preţ. Este clar că vom merge acolo să învingem. Eu am zis că echipa asta are valoare de Europa, raportându-mă la lotul de jucători şi cred că ultimele rezultate îmi şi dau dreptate", este de părere George Galamaz.

Pentru Lukasz Szukala revederea cu Badea ar putea avea o însemnătate aparte după ce fundaşul Universităţii a primit banderola de căpitan chiar de la actualul tehnician al Braşovului. Fundaşul nu a uitat acest lucru, dar vrea să-i strice debutul fostului său antrenor. "Nu ne gândim la Ionuţ Badea, este un antrenor foarte bun, a început un nou proiect la o altă echipă, dar mergem să îl învingem. Îi doresc succes în carieră, dar după meciul cu noi. A venit timpul să câştigăm şi în deplasare şi trebuie să învingem cu orice preţ pe FC Braşov", a declarat Szukala. Ionuţ Badea a antrenat-o pe "U" Cluj timp de 17 luni şi a fost dat afară după înfrângerea cu Steaua, scor 0-1, de pe teren propriu. În prealabil, Badea avusese un conflict şi cu Gabriel Boştină.

"U" II joacă azi

Echipa a doua a Universităţii Cluj primeşte astăzi, de la ora 17:00, vizita celor de la CS Zlatna, în cadrul etapei a 22-a din Liga a III-a, seria 6. Fotbaliştii pregătiţi de Gheorghe Barbu vin după un egal pe terenul celor de la Avântul Reghin (0-0) şi sunt neînvinşi de cinci etape. Înaintea acestui meci, "studenţii" ocupă poziţia a 3-a în clasament (37p). De cealaltă parte, Zlatna are o singură victorie în ultimele cinci meciuri şi ocupă locul 14, cu 17 puncte. În meciul din tur, "U" Cluj II s-a impus cu 5-0, marcatorii fiind Tulio, Morar (2) şi Voican (2).

 

Comenteaza