Mesajul conducerii din Gruia după ce și-a pierdut atacantul: "Îi mulțumim lui Bîrligea pentru tot ceea ce a făcut la CFR Cluj"

Mesajul conducerii din Gruia după ce și-a pierdut atacantul: "Îi mulțumim lui Bîrligea pentru tot ceea ce a făcut la CFR Cluj"
| Foto: facebook.com/cfr1907

Președintele vicecampioanei României, Cristi Balaj, a vorbit despre trecerea internaționalului la rivala FCSB.

Deși era unul dintre cei mai importanți oameni din compartimentul ofensiv, Daniel Bîrligea a fost lăsat să plece de la CFR Cluj în schimbul a două milioane de euro și 15% dintr-un viitor transfer, o sumă generoasă pentru calitățile sale.

Cristi Balaj, președintele clubului din Gruia, a vorbit despre mutarea atacantului în curtea rivalei și a ținut să îi mulțumească jucătorului pentru performanțele reușite la CFR Cluj.

"Cunosc subiectul doar până la un anumit punct. Când domnul Șucu a vorbit cu domnul Varga, atunci nu era niciun contract semnat cu FCSB. Eu atât știu. Restul detaliilor nu le mai cunosc. FCSB e principala contracanditată la câștigarea campionatului, cu Bîrligea atacant.

E o echipă mai puternică acum. Și Rapid și FCSB au avut șanse egale. A fost doar decizia jucătorului. Felicitări celor de la FCSB că l-au convins. Noi îi mulțumim lui Bîrligea pentru tot ceea ce a făcut la CFR Cluj", a spus Balaj la Digisport.

În cei doi ani și jumătate petrecuți în Gruia, Daniel Bîrligea a marcat de 29 de ori în 101 apariții și și-a trecut în palmares un titlu de campion.

Comenteaza