Mesajul lui Conceicao după plecarea din Gruia: “Vă mulţumesc tuturor şi ne vedem în curând”

Mesajul lui Conceicao după plecarea din Gruia: “Vă mulţumesc tuturor şi ne vedem în curând”
| Foto: facebook.com/cfr1907

Antrenorul portughez a fost demis de pe banca “feroviarilor” după ce echipa sa nu a reușit să câștige primele trei meciuri ale anului.

Deși a condus formația clujeană până pe primul loc în Liga 1 și a avut o serie importantă de meciuri fără înfrângere, Antonio Conceicao a fost demis de CFR Cluj, după un start ratat de an. Până la numirea unui nou antrenor, pe banca tehnică a clujenilor va sta antrenorul echipei secunde, Alin Minteuan.

La plecarea de la CFR, Conceicao l-e adresat suporterilor un mesaj. “Pentru toţi fanii CFR Cluj care m-au susţinut, mi-au dat putere şi afecţiune: mulțumesc foarte mult, mi-e dor de voi şi sunt cu conştiinţa împăcată că am făcut tot ce am putut pentru CFR... Vă mulţumesc tuturor şi ne vedem în curând”, a scris portughezul, pe pagina sa de socializare.

Antonio Conceicao a plecat pentru a treia oară de la CFR Cluj, după mandatele din 2009 și 2016. Alături de formația din Gruia, lusitanul a cucerit două Cupe ale României și o Supercupă.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza