Mesajul lui Camora, înainte de returul cu Slavia Praga: “M-aș bucură să țină toți românii cu CFR. Reprezentăm țara și trebuie să dăm totul”

Mesajul lui Camora, înainte de returul cu Slavia Praga: “M-aș bucură să țină toți românii cu CFR. Reprezentăm țara și trebuie să dăm totul”
| Foto: facebook.com/cfr1907

Căpitanul “feroviarilor” își dorește ca formația sa să fie susținută de cât mai mulți oameni înaintea unui meci care poate decide întreg sezonul clujenilor.

După un parcurs european care a început încă din luna iulie, formația din Gruia se află în fața celei mai importante partide de până acum. La Praga, echipa lui Dan Petrescu are nevoie de o victorie pentru a reveni printre cele mai bune echipe de pe continent, după o pauză de șapte ani. Căpitanul Mario Camora a oferit un mesaj mobilizator înaintea duelului ce e decisiv pentru grupele Ligii Campionilor.

“M-aș bucură să țină toți românii cu CFR. Nu știu dacă o să fie așa! Dar, pentru noi, pentru țară noastră, pentru fotbalul nostru, ar fi important ca CFR să se califice și să facă puncte în Europa. Reprezentăm țara și trebuie să dăm totul! Eu am jucat în grupe, am avut o experiență bună, sper să repet acest lucru alături de colegii mei, pentru că tot clubul merită să ajungem mai departe

Nu e vorba de presiune și de motivație. Când ești aici, nu se mai pune problema de motivație. Ești cu gândul numai la calificare. De aia suntem aici, de aia am venit la Praga. Obiectivul nostru e să dăm tot pe teren, să luptăm până în ultima secundă, să putem să întoarcem acest scor și să ne calificăm”, a declarat căpitanul CFR-ului.

Partida dintre clujeni și Slavia Praga se va disputa astăzi, de la ora 22:00.

 

Comenteaza