Video Mesajul lui Dan Nistor după victoria din Cupă: "În finală trebuie să dăm 500%"

Mesajul lui Dan Nistor după victoria din Cupă: "În finală trebuie să dăm 500%"
| Foto: FC Universitatea Cluj

Experimentatul mijlocaș a marcat singurul gol al semifinalei dintre Universitatea Cluj și UTA.

Dan Nistor s-a alăturat "studenților" pe finalul perioadei de mercato și a devenit rapid unul dintre cei mai importanți jucători ai echipei clujene. Mijlocașul în vârstă de 34 de ani e încântat că a reușit să contribuie la performanțele "Șepcilor roșii" și speră să aducă noi bucurii fanilor.

"Am spus la primul meu interviu aici că vreau să fac performanță. Unii au râs, dar sunt într-o finală de Cupa României, iar de la vară vor fi alte țeluri. E important ca acum să fim cu capul pe umeri.

Ne bucurăm că ne-am calificat și ne așteaptă un meci foarte complicat luni, cu FC Voluntari. Jos pălăria pentru atmosferă. Știam că va fi o atmosferă incendiară. Sunt convins că la finală va fi altceva, probabil 95% din stadion vor fi fanii noștri.

Acest club și acești suporteri merită calificarea. Gazonul a fost impecabil, nu a fost niciun fel de problemă. Nu ne așteptam să fie atât de bun. În finală trebuie să dăm 500% ca să facem suporterii fericiți", a declarat jucătorul.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza