Mesajul lui Edi Iordănescu la despărțirea de CFR Cluj: “Nu am venit pentru bani și nu plec pentru bani”

Mesajul lui Edi Iordănescu la despărțirea de CFR Cluj: “Nu am venit pentru bani și nu plec pentru bani”
| Foto: facebook.com/cfr1907/

Antrenorul care a cucerit cel de-al șaptelea titlu din istoria formației clujene a transmis un mesaj la plecarea din Gruia.

Deși a cucerit două trofee, titlul în Liga 1 și Supercupa României, în mandatul început în luna decembrie, Edi Iordănescu s-a despărțit de CFR Cluj. La plecarea din Gruia, antrenorul a transmis un mesaj în care le mulțumește oficialilor clubului, suporterilor, dar vorbește și despre cauzele plecării sale.

"Contractul meu cu CFR se termină oficial în câteva zile și doresc să mulțumesc din suflet echipei, băieții au fost speciali și mă bucur că am reușit această performanță extraordinară împreună. Am lucrat cu un grup deosebit, total profesionist, de care nu ai cum să nu te atașezi. Fiecare în parte va rămâne în sufletul meu.

Mulțumesc Președintelui care a crezut necondiționat în mine și a fost mereu un factor major de echilibru, Patronului care știu ce eforturi face pentru echipă si cât suflet pune și întregii conduceri. Mulțumesc suporterilor pentru momentele speciale de la ultimul joc și pentru dragostea lor pentru echipă și nu în ultimul rând staff-ului tehnic care a fost la nivel înalt, staff-ului medical și tuturor celor implicați în activitatea zilnică a echipei !! Sunt mândru că am reprezentat Clujul si clujenii !! HAI CFR CAMPIOANA ROMÂNIEI !!

p.s.- Nu am venit pentru bani la CFR și nu plec pentru bani. Nu am un acord dat în altă parte și nu știu ce o să-mi ofere viitorul. Am refuzat orice fel de contact până în acest moment și prioritate a avut mereu CFR, doar că uneori în viață, chiar dacă există o dorință comună, există riscul să nu găsești calea comună”, a transmis antrenorul.

Comenteaza