Video Mesajul lui Emil Boc după finala Cupei României: "Suntem mândri de Univeristatea Cluj, îi felicităm pe băieți"

Mesajul lui Emil Boc după finala Cupei României: "Suntem mândri de Univeristatea Cluj, îi felicităm pe băieți"
| Foto: facebook.com/EmilBoc

Primarul a fost mulțumit de atitudinea jucătorilor și de modul în care s-au luptat, chiar dacă au pierdut trofeul în favoarea celor de la Sepsi OSK.

Emil Boc a fost prezent la Sibiu și i-a susținut pe "studenți" în finala Cupei României. Edilul s-a declarat încântat de atmosfera de pe stadion, dar și de modul în care elevii lui Ioan Ovidiu Sabău au abordat duelul cu Sepsi OSK.

În ciuda faptului că Universitatea Cluj a ratat șansa de a cuceri trofeul, primarul privește cu optimism spre viitor și speră că actualul sezon va reprezenta baza pentru viitoare performanțe.

"Vreau să îi felicit pe toți clujeni care au fost alături de "U" la Sibiu, dar și pe cei care au ținut pumnii strânși în fața televizoarelor. Am simțit cu toții forța și spiritul Universității Cluj. Prin excelență, sportul se definește prin fair-play, prin capacitatea de a susține echipa și la bine și la greu.

Nu avem ce să le reproșăm băieților. Noi vrem să vedem că fac tot ce e omenește posibil pe teren și ei au făcut asta. Au dominat 100 de minute din 120, dar nu întotdeauna cel mai bun câștigă. Și la alții au căzut victimele loteriei penalty-urilor. Suntem mândri de Univeristatea Cluj, îi felicităm pe băieți.

Ne-am îndeplinit obiectivele din acest an, Cupa a fost cireașa de pe tort. Trebuie să vedem partea plină a paharului. I-am felicitat și pe cei de la Sepsi, trebuie să ai această putere. Trebuie să clădim pe ceea ce am construit. Echipa are viitor, are consistență și poate și dusă mai departe.

Avem o bază solidă pe care să construim. Le mulțumesc tuturor jucătorilor, lui Neluțu Sabău pentru sufletul pe care îl pune, lui Radu Constantea, universităților clujene, suporterilor, dar și sponsorilor care au venit alături de Primărie. Tot acest ecosistem merită felicitările noastre.

Atmosfera de pe stadion și atmosfera din Sibiu, coloanele de mașini cu steaguri au fost o adevărată plăcere. S-a degajat extrem de multă energie pozitivă. Le mulțumesc tuturor care au făcut acel efort de a veni la Sibiu. Stadionul a fost alb-negru și trebuie să mulțumim orașului pentru cum am fost primiți", a declarat Emil Boc la ZIUA Live.

Primarul așteaptă titlul la baschet

Emil Boc a urmărit și o parte din meciul 5 al finalei Ligii Naționale, dintre U-BT Cluj-Napoca și CSM Oradea, câștigat de trupa lui Mihai Silvășan cu 82-61, și speră că "studenții" vor închide seria pe teren propriu și vor cuceri un nou trofeu.

"A fost o victorie extraordinară la Oradea. Ne dă speranțe mari că în meciul următor vom lua titlul. Este o victorie zdorbitoare. Am văzut doar finalul meciului și a fost absolut fabulos. Trebuie concentrare și suport maxim. Plecăm cu prima șansă", a spus primarul.

Comenteaza