Mesajul lui Mandorlini înainte de Derby: "Îmi doresc să dăm totul pentru a câștiga"

Mesajul lui Mandorlini înainte de Derby: "Îmi doresc să dăm totul pentru a câștiga"
| Foto: facebook.com/cfr1907

Antrenorul italian a prefațat întâlnirea dintre cele două rivale clujene, prima pentru el pe banca CFR-ului.

Deși se află la al doilea mandat alături de formația din Gruia, Andrea Mandorlini nu a apucat să trăiască experiența unui Derby de Cluj. Italianul anunță că jocul împotriva Universității va fi unul dificil, însă își dorește ca elevii săi să facă tot posibilul pentru a învinge. Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!

"Nu am jucat de ceva timp, am avut timp să ne recuperăm. Aveam nevoie să pregătim acest meci. Am jucat multe derby-uri în viața mea, sunt meciuri dificile. Trebuie să fim pregătiți, vrem să câștigăm și avem încredere. Avem mulți jucători noi la echipă, în fiecare meci am jucat poate cu 7 jucători noi.

Încă suntem întărziați cu pregătirea, dar indiferent cine va juca trebuie să dea totul. Konoplyanka va fi luni pe listă, muncește mult și cred că ne va ajuta. Trecutul e important, dar contează ce va fi luni. Îmi doresc să dăm totul pentru a câștiga. Respectăm adversarul, dar vom da totul.

Nu mă interesează ce se spune din exterior, dacă suntem sau nu favoriți. Urmărim să îmbunătățim ce avem, muncim zi de zi. Universitatea Cluj are mulți jucători cu experiență, iar într-un derby tot timpul dai mai mult.

Noi trebuie să fim pregătiți, va fi dificil și pentru noi și pentru ei. Meciul e important pentru oraș, însă pentru campionat cred că sunt mai importante meciurile cu FCSB sau Craiova. Acest meci contează pentru mândria noastră", a declarat antrenorul.

Derby-ul Clujului dintre CFR și Universitatea se va disputa luni, 21 august, de la 21:30. Descoperă oferta de pariuri Superbet pentru derbiul cu U Cluj!

Comenteaza