Mesajul lui Sabău înainte de meciul de pe terenul liderului din Superligă: "Trebuie curaj pentru un asemenea joc"

Mesajul lui Sabău înainte de meciul de pe terenul liderului din Superligă: "Trebuie curaj pentru un asemenea joc"
| Foto: FC Universitatea Cluj

Antrenorul Universității Cluj a prefațat partida pe care formația sa o va juca în deplasare contra echipei aflate pe primul loc în campionat.

După ce au învins Steaua în Cupa României, "studenții" se pregătesc pentru un duel cu FCSB în Superligă. Chiar dacă știe că adversarii de luni sunt printre cei mai buni din campionat, Ioan Ovidiu Sabău are încredere în forța elevilor săi.

"E echipa cea mai în formă, pare că jucătorii s-au maturizat, au și un joc de echipă foarte bun. Ne așteaptă un joc greu. Depinde cum vom pregăti jocul, forma noastră sportivă, să avem o stare bună și ca de fiecare dată să avem curaj să jucăm. E important să ne revenim și cum vom aborda din punct de vedere tactic.

Încă avem probleme de ritm, iar unii jucători încă nu sunt refăcuți în totalitate. Cred că astfel de jocuri trebuie să îi încarce și ar trebui așteptate cu entuziasm. FCSB are probleme, sunt anumite slăbiciuni, pe care noi trebuie să le exploatăm la maximum. Trebuie curaj pentru un asemenea joc, trebuie să te simți fotbalist și eu am fotbaliști în echipă.

Cred că putem construi o echipă care să aibă o identitate. Jucătorii au început deja să vorbească despre asta, despre acel joc de pase, combinativ, rapid. Vom fi o echipă bună după întreruperea cauzată de echipele naționale", a declarat antrenorul.

Partida dintre Universitatea Cluj și FCSB se va disputa luni, 2 octombrie, de la 21:00.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza