Mesajul omului care a adus victoria CFR-ului cu Pafos: "Avem de muncit mult mai mult în Cipru"

Mesajul omului care a adus victoria CFR-ului cu Pafos: "Avem de muncit mult mai mult în Cipru"
| Foto: facebook.com/cfr1907

Meriton Korenica a fost unicul marcator în victoria "feroviarilor" din manșa tur a play-off-ului UEFA Conference League.

Preferat de Dan Petrescu în echipa de cupe europene, jucătorul din Kosovo a răsplătit încrederea antrenorului cu o reușită superbă, care oferă vicecampioanei României un avantaj minim înaintea returului cu Pafos. Korenica e conștient că mai este mult până la o calificare, însă speră că "feroviarii" vor obține biletele pentru faza principală.

"E o victorie, dar deocamdată nu e nimic. Am rezolvat doar 50% din treabă. E dificil să joci în 10 oameni, dar cred că ne-am luptat tot meciul și am meritat să câștigăm. E o victorie bună, însă avem de muncit mult mai mult în Cipru.

A fost un gol frumos, dar nu contează cine înscrie, importantă este victoria. Trebuie să luptăm și în retur. După eliminare antrenorul a decis să mă folosească fundaș stânga.

El a crezut că e cel mai bine pentru echipă. Mai bine îmi ajut echipa și să câștigăm, decât să joc unde mă simt cel mai bine și să fim învinși", a spus mijlocașul la finalul partidei, potrivit Digisport.

Sosit în Gruia de la Manisaspor, echipă din liga secundă turcă, Meriton Korenica a marcat de două ori în cele 10 meciuri jucate pentru CFR Cluj.

Comenteaza