Mihaela Buzărnescu regretă acuzele la adresa lui Marco Dulca: "Îmi pare rău că s-a terminat așa"

Mihaela Buzărnescu regretă acuzele la adresa lui Marco Dulca: "Îmi pare rău că s-a terminat așa"
| Foto: facebook.com/romaniafedcup

La trei luni de la despărțirea dintre cei doi, jucătoarea de tenis regretă acuzațiile pe care le-a lansat în momentul separării.

Mihaela Buzărnescu și Marco Dulca au trăit o poveste de dragoste timp de șase luni, însă s-au despărțit în luna martie. La momentul separării, jucătoarea de tenis a lansat mai multe acuzații la adresa fotbalistului și a vorbit despre abuzul emoțional la care a fost supusă.

La trei luni de la despărțire, Buzărnescu susține că regretă cuvintele spus la acel moment și a dezvăluit că a urmărit parcursul echipei lui Marco Dulca, Chindia Târgoviște.

"Au fost alte lucruri la mijloc, amândoi suntem sportivi așa că ne înțelegeam foarte bine sacrificiile pe care trebuia să le facem. Îmi pare rău că s-a terminat așa și mă bucur că echipa lui a reușit să rămân în Liga 1.

Am mai urmărit și eu meciurile echipei, e normal, fiind implicată multe luni în relația asta să urmăresc. Au fost zilele fiecăruia de naștere, dar cam astea au fost conversațiile.

Sunt lucruri personale care ne privesc pe noi doi și care mai bine să rămână între noi. Suntem sportivi și sper ca ambii să avem succes în continuare. În rest, cine știe, poate ne vom mai întâlni vreodată!

Sunt persoana care-și dorește o familie. Unele tenismene nu-și doresc, altele fac și copii. Dar, în ce mă privește, toate la timpul lor. Dacă ar fi fost să fie nu aș fi zis niciodată nu. Deocamdată, mă axez pe sport", a spus Mihaela Buzărnescu pentru Click.

Comenteaza