Mihaela Tivadar, primul transfer pentru Liga Campionilor

Mihaela Tivadar, primul transfer pentru Liga Campionilor
Vicecampioana “U” Jolidon a anunţat ieri prima lovitură pe piaţa transferurilor: “repatrierea” Mihaelei Tivadar (foto), golgheterul celor de la HCM Roman.
Antrenorul Gheorghe Covaciu mai vrea două jucătoare, pentru a fi sigur că echipa va avea o prestaţie onorabilă în grupele preliminare ale Ligii Campionilor.

Mihaela Tivadar a mai evoluat pentru echipa clujeană în perioada 2002-2004, trecând apoi pe la Rulmentul Braşov, Oltchim Râmnicu Vâlcea, Elda Prestigio (Spania) şi HCM Roman. “Mi-am dorit să mă întorc acasă şi mă bucur că am reuşit. Sper să avem un parcurs cât mai bun în Liga Campionilor şi eu să pun umărul la performanţele echipei. Eu am mai jucat în această competiţie când evoluam în Spania, la Elda Prestigio. Vom avea parte de o grupă grea, depinde ce echipă va fi mai în formă la momentul respectiv”, a declarat handbalista originară din Câmpia Turzii. Sezonul trecut, Tivadar a fost cea mai bună marcatoare a echipei HCM Roman, pentru care a înscris 145 de goluri.

Antrenorul Gheorghe Covaciu spune că echipa nu este încă definitivată. “Eu o cunosc de mult timp pe Mihaela şi i-am spus mai de mult că va reveni la Cluj. Am mai avea nevoie de două jucătoare, o extremă care să poată juca atât pe stânga, cât şi pe dreapta, şi de o aruncătoare de la nouă metri. Sper să nu se simtă plecarea Danielei Crap, deşi în retur ne-a adus multe puncte din deplasare”, a precizat Covaciu, care a negat interesul pentru rusoaica Elena Polenova. “Am fost contactaţi de impresarul ei, iar ea şi-a arătat disponibilitatea de a veni la Cluj. Asta a fost tot”, a adăugat Cosmin Sălăjan, directorul sportiv al echipei.


Etichete
Comenteaza