Video Mihai Popa, prima reacție după ce a ajuns la CFR Cluj: "Îmi doresc să apăr cât mai bine și să câștigăm trofee"

Mihai Popa, prima reacție după ce a ajuns la CFR Cluj: "Îmi doresc să apăr cât mai bine și să câștigăm trofee"
| Foto: facebook.com/cfr1907

Noul portar al formației din Gruia a oferit primele declarații după ce s-a alăturat "feroviarilor" după un an petrecut în Italia.

Plecat de la FC Voluntari la Torino, Mihai Popa nu a reușit să se impună în Serie A și după un singur sezon a revenit în Superligă. Goalkeeper-ul în vârstă de 23 de ani vine la CFR Cluj ca înlocuitor al lui Răzvan Sava, care va ajunge la Udinese.

Noul portar al formației din Gruia e încântat de posibilitatea de a evolua pentru vicecampioana din Superligă și speră la cât mai multe trofee alături de "feroviari".

"Mă simt foarte bine și foarte încrezător. Am venit cu gânduri mărețe. Am venit să câștig campionatul, am venit să câștig trofee, n-am câștigat până acum. Îmi doresc foarte mult să ajut echipa. Cu siguranță am căpătat experiență în Italia, cu siguranță am trecut prin situații grele, iar acum mă simt mai puternic.

Sper ca experiența pe care am căpătat-o acolo să o pun în ajutorul echipei aici. CFR Cluj este cel mai puternic club din România la momentul actual. Clar nu pot să refuz cea mai puternică echipă din România. Mă cunosc cu Bîrligea, cu Hindrich, cu Louis. Mă vor ajuta să mă adaptez mai repede.

Tot colectivul este un grup super și adaptarea mea va fi ușoară. Nu este o provocare un vestiar cu mulți jucători experimentați, este un beneficiu. Îmi doresc să apăr cât mai bine, să închid poarta, să luăm cât mai puține goluri și să câștigăm trofee", a declarat Popa.

Comenteaza