Mihai Silvăşan, antrenorul-campion al U-BT: "Orice trofeu se câștigă greu. Faptul că noi am făcut să pară ușor spune multe despre valoarea, caracterul și calitatea echipei"

Mihai Silvăşan, antrenorul-campion al U-BT: "Orice trofeu se câștigă greu. Faptul că noi am făcut să pară ușor spune multe despre valoarea, caracterul și calitatea echipei"
| Foto: https://www.facebook.com/ubtcluj/

După ce U-Banca Transilvania a câștigat, pentru a patra oară la rând, campionatul național, antrenorul Mihai Silvăşan a oferit o declaraţie de învingător. 

În finala Ligii Naționale disputată joi, 23 mai în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, gruparea clujeană a depășit-o pe CSM CSU Oradea cu 4-1 la general. Ultimul meci s-a încheiat la scorul de 97-89.

"Ca la orice trofeu câștigat, suntem fericiți. Cred că anul acesta am câștigat într-o manieră dominantă și vreau îi felicit pe jucători. Am creat o familie extrem de puternică. Am luptat tot sezonul unul pentru celălalt și am trecut peste tot felul de probleme. În permanență, jucătorii au făcut ca echipa să fie pe primul loc, indiferent de starea în care se aflau.

Ca antrenor îți dorești astfel de jucători și un astfel de staff. Mă refer la antrenori secunzi, kinetoterapeut, preparator fizic, maseur, oameni de la birouri și din conducere. Toată lumea și-a făcut treaba cu vârf și îndesat și e un succes al tuturor.

Niciodată nu e ușor să câștigi titlul. Orice titlu sau trofeu se câștigă greu. Faptul că noi am făcut să pară ușor spune multe despre valoarea, caracterul și calitatea echipei pe care am avut-o.

Să nu vă gândiți că nu au fost probleme sau că ne-a fost ușor. Am trecut peste orice dificultate și am făcut performanță. A fost un sezon în care am avut succes", a declarat Mihai Silvășan, antrenor U-Banca Transilvania. 

Comenteaza