Mihai Silvăşan: “Atuul nostru trebuie să fie apărarea”

Mihai Silvăşan: “Atuul nostru trebuie să fie apărarea”
Căpitanul echipei de baschet “U” Mobitelco Cluj, Mihai Silvăşan, a prefaţat cele două meciuri de la Cluj, dintre echipa sa şi CSU Asesoft Ploieşti.

 

Baschetbalistul e de aceeaşi părere cu antrenorul său, Dorin Pintea, că în cele două întâlniri, clujenii vor trebui să se bazeze în primul rând pe faza de apărare, pentru a spera la calificarea în finală.

“Din fericire pentru noi, am făcut un prim meci extraordinar la Ploieşti. E greu să se mai repete un asemenea meci şi am venit de acolo cu o victorie. Această victorie nu va însemna absolut nimic dacă nu vom reuşi să câştigăm cele două meciuri pe care le avem acasă. Am transferat avantajul terenului propriu la noi, în curtea noastră şi sperăm să facem o figură frumoasă joi şi vineri. Aşteptăm toţi fanii să ne susţină, să vină într-un număr cât de mare şi împreună să putem sărbători vineri calificarea în finală.

Atuul nostru trebuie să fie apărarea. Fără o apărare extraordinar de bună nu avem nicio şansă în faţa lor. Cu siguranţă nu mai putem repeta performanţa din primul meci. Trebuie să învingem cu alte arme. În primul rând orice meci greu se câştigă cu apărare. O să ne bazăm pe asta şi ce va ieşi în atac, vom vedea”, a spus Silvăşan.

În încheiere, căpitanul a avut şi un mesaj către fani:

“Fiţi alături de noi! Vom încerca să nu dezamăgim, iar vineri să sărbătorim calificarea în finală!”

Mihai Medan

 

Comenteaza