Mihai Silvășan, după ce U-BT a câștigat din nou Cupa României: "Ne doream să obținem primul trofeu al sezonului alături de suporteri"

Mihai Silvășan, după ce U-BT a câștigat din nou Cupa României: "Ne doream să obținem primul trofeu al sezonului alături de suporteri"
| Foto: u-bt.basketball

Antrenorul campioanei României susține că bucuria nu va dura mult, iar echipa își va îndrepta rapid atenția către celelalte obiective din actuala stagiune.

Pentru al doilea an consecutiv, U-BT Cluj-Napoca a câștigat trofeul Cupei României. De această dată, "studenții" au reușit performanța chiar în fața fanilor clujeni. Chiar dacă se bucură pentru un nou trofeu, Mihai Silvășan își dorește ca elevii săi să rămână concentrați pentru îndeplinirea următoarelor obiective.

"Evident că sunt bucuros. Când câștigi un trofeu, e frumos, pentru că ai muncit, ți-ai dorit să fii competitiv, ai ajuns în finală și ai învins. Nu vrem să exagerăm cu sărbătoarea, dar ne bucurăm mult că am câștigat și în acest an Cupa României.

Vom sărbători puțin, apoi vom avea câteva zile de pauză pentru a ne reface. Eu și câțiva jucători nu vom avea pauză, însă ceilalți trebuie să se odihnească, să aibă câteva zile departe de baschet. Apoi va începe cea mai importantă parte a sezonului. E a doua Cupă pe care o câștigăm acasă, e frumos să câștigi în fața suporterilor.

Le mulțumim că au fost alături de noi și îi așteptăm în continuare, deoarece sezonul nu e gata. Vrem să ne bucurăm împreună de victorii! Vă dați seama că i-am felicitat pe jucători, dar e cel mai puțin important trofeu al sezonului, dacă se poate spune așa. Trebuie să mergem mai departe, lucrurile importante urmează.

Eu vreau să câștig fiecare meci în care echipa mea joacă, asta este mentalitatea aici. Obiectivul e să câștigăm fiecare meci, însă nu le-am spus jucătorilor că trebuie să câștige absolut fiecare meci.

În baschetul de astăzi e puțin probabil să se întâmple așa ceva, indiferent de ligă. Ne doream să obținem primul trofeu al sezonului alături de suporteri, sunt convins că ne vor susține. Împreună suntem o familie și împreună suntem mai buni!", a declarat antrenorul. 

Comenteaza