Mihai Silvășan, după victoria dramatică cu Tsmoki Minsk: “A fost o atmosferă foarte frumoasă, le mulțumim suporterilor”

Mihai Silvășan, după victoria dramatică cu Tsmoki Minsk: “A fost o atmosferă foarte frumoasă, le mulțumim suporterilor”
| Foto: fiba.basketball

Antrenorul echipei U-BT Cluj a ținut să le mulțumească fanilor prezenți în Sala Polivalentă și recunoaște că formația sa mai are de muncit la unele capitole.

După o prestație mai puțin convingătoare în partida cu Dinamo, “studenții” au avut parte de un joc și mai complicat în FIBA Europe Cup. În Sala Polivalentă a sosit Tsmoki Minsk, formație experimentată și valoroasă. Chiar dacă emoțiile au existat pe întreaga durată a meciului, iar clujenii au dat dovadă de lipsă de concentrare în unele momente, elevii lui Mihai Silvășan au reușit în cele din urmă un succes dramatic, 76-74.

Antrenorul de la U-BT a vorbit despre prestația elevilor săi, dar și despre suportul fanilor. “A fost un meci foarte greu pentru noi. Am început timid, nu am avut curajul necesar. Am jucat puțin cu frâna de mâna trasă. Drept urmare, ei ne-au condus în primele trei sferturi. Felicit băieții pentru victorie, am întâlnit o formație din Liga VTB. A fost un meci între două echipe bune care și-au dorit mult victoria. Mă bucur că am obținut noi victoria. A fost o copie a meciului din Belarus, când am revenit noi și nu am putut să câștigăm la ultima aruncare. Este o grupă foarte echilibrată, toate cele patru echipe pot merge mai departe.

Pentru noi calculele sunt simple, trebuie să învingem săptămâna viitoare și vom fi calificați 100%. Până atunci ne așteaptă un joc dificil sâmbătă, cu Sibiul. Nu am înregistrat procentajele pe care le vrem la aruncările de trei puncte. Trebuie să stăm mai mult în sală, să aruncăm. Nu suntem mulțumiți, dar este important că am găsit soluții. Apărarea trebuie să fie la 100% din intensitate, asta ne va salva în momentele crâncene ale meciurilor. A fost o atmosferă foarte frumoasă, le mulțumim suporterilor și îi așteptăm în număr cât mai mare alături de noi”, a declarat tehnicianul.

La rândul său, Nandor Kuti a vorbit despre joc. “Am început cu frică acest meci. Mă bucur foarte mult că am prins curaj în sfertul patru. Ne-am apărat mai bine, am transformat multe faze în cotra-atacuri. Vreau să le mulțumesc suporterilor, ne-au dat energie în momentele grele”, a spus baschetbalistul.

Comenteaza