Mihai Silvășan, mulțumit de victorie, dar își dorește mai mult: "Mă aștept să jucăm mai bine"

Mihai Silvășan, mulțumit de victorie, dar își dorește mai mult: "Mă aștept să jucăm mai bine"
| Foto: u-bt.basketball

Antrenorul campioanei României a oferit concluziile sale după succesul obținut de clujeni în primul meci al semifinalei Ligii Naționale.

U-BT Cluj-Napoca a început cu dreptul seria cu FC Argeș Basketball, cu o victorie confortabilă, scor 91-71. Mihai Silvășan a fost mulțumit de ce a văzut pe parchet, însă așteaptă ca prestația elevilor săi să fie și mai solidă în cel de-al doilea meci al semifinalei campionatului.

"Nu contează că e o victorie la 20 de puncte sau la un singur punct. Contează că e o primă victorie în semifinale. Avem 1-0, trebuie să rămânem concentrați. Nu a fost un meci foarte calitativ, dar am avut o intensitate bună și am reușit multe recuperări. Acolo s-a văzut dorința noastră de a juca!

Au fost aproape o bună parte din meci, dar consistența noastră din apărare a făcut ca diferența să fie aceasta. Mergem mai departe și ne pregătim de jocul de sâmbătă. Când trebuie să joci după o anumită regulă, atunci îți utilizezi la maximum imaginația. Ținând cont și de accidentarea lui Karel din prima repriză, am întâmpinat anumite probleme în rotație.

De aceea am evoluat în unele formule pe care nu le-ați văzut atât de des. Noi am mai folosit astfel de formule. Mă aștept ca sâmbătă să avem aceeași intensitate și chiar să jucăm mai bine. Nu am jucat de 9 zile, nu ne plac astfel de pauze. Vom face tot ce ține de noi pentru a avea un ritm bun!", a declarat antrenorul.

Comenteaza