Mihai Silvășan, operat cu succes. Antrenorul va sta pe banca la partidele din finala Ligii Naționale

Mihai Silvășan, operat cu succes. Antrenorul va sta pe banca la partidele din finala Ligii Naționale
| Foto: U-BT

Tehnicianul celor de la U-BT Cluj-Napoca a suferit o ruptură a Tendonului Ahilian, înaintea partidei decisive din semifinala cu CSO Voluntari.

Mihai Silvășan a primit o veste bună chiar înaintea finalei cu CSM Oradea. Antrenorul de la U-BT a fost operat cu succes după ruptura Tendonului Ahilian suferită în urmă cu câteva zile și a fost externat în cursul dimineții.

Chiar dacă recuperarea completă va dura aproximativ trei luni, Silvășan va putea sta pe bancă la duelurile din ultimul act al play-off-ului Ligii Naționale.

“Am răspuns afirmativ la solicitarea lui Mihai, în primul rând pentru că relația noastră de prietenie traversează frontierele. În al doilea rând, știu cât de important este pentru el să își conducă elevii în acest punct culminant al campionatului de baschet.

Intervenția a decurs foarte bine, nu a fost dificilă, dar a fost meticuloasă. Recuperarea va fi lungă, de aproximativ trei luni”, a declarat Dr. Adyb Adrian Khal, chirurgul care l-a operat pe Silvășan.

Primul meci al finalei Ligii Naționale, dintre U-BT și CSM Oradea are loc în această seară, de la 20:00. 

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza