Mihai Teja dezvăluie cum o poate încurca "U" Cluj pe Steaua

Mihai Teja dezvăluie cum o poate încurca
Antrenorul Mihai Teja a vorbit despre șansele fostei sale echipe în fieful liderului Ligii 1.

Omul care a salvat-o pe Universitatea Cluj în sezonul trecut de la retrogradare spune că fosta sa echipă pornește cu șansa a doua în Ghencea, dar tocmai acest lucru ar putea să constituie un avantaj pentru elevii lui George Ogăraru. 

"Steaua este favorită clar, joacă acasă, este o diferenţă foarte mare între ea şi "U" Cluj. Astăzi atitudinea, agresivitatea şi dorinţa egalează valoarea. Eu tot timpul le-am spus jucătorilor că vreau să câștig fiecare meci. Grupul unit ar putea să încurce Steaua, însă mai lipsesc câteva chestii destul de importante. Jucătorii Stelei îi vor lua probabil puţin de sus şi aici pot specula ei. Ogăraru poate să dea lovitura cu Steaua, dar procentele sunt foarte mici", a declarat Teja, în cadrul emisiunii Fanatik Show, de la LOOK TV. 

El a explicat motivele pentru care atacantul Valentin Lemnaru nu s-a acomodat în Ghencea și a revenit la Cluj.

"Lemnaru a fost foarte important pentru mine, a fost eficient, a dat multe goluri şi ne-a ajutat foarte mult. Are calităţi şi execuţii extraordinare în faţa porţii. Psihicul este punctul lui slab, nu suportă presiunea, din acest motiv n-a reuşit să îşi arate calităţile în Ghencea. Are o anumită teamă, îi trebuie mai mult timp să se acomodeze. Eu îl ţineam în teren pentru că ştiam că va urma o execuţie bună a lui, i-am acordat încredere", a mai adăugat fostul antrenor al Șepcilor Roșii. 

Partida Steaua București - Universitatea Cluj se va juca duminică, la ora 21:00, în direct la postul LOOK TV și va fi transmisă în format live-text de site-ul ziuadecj.ro.

 

Comenteaza