Mihai Teja: "Eu sunt principalul vinovat"

Mihai Teja:
Universitatea Cluj a pierdut în cadrul etapei a cincea a Ligii I la fotbal cu 1 la 0 întâlnirea din deplasarea de la Botoşani printr-o lovitură de la unsprezece metri, se pare acordată eronat de arbitru şi au rămas cu cinci puncte situându-se în acest moment pe locul 10.

Antrenorul clujenilor, Mihai Teja" şi-a asumat înfrângerea din această etapă, 0- la 1 cu FC Botoşani, chiar dacă după părerea sa la faza respectivă nu se impunea acordarea unei lovituri de la 11 metri.

”Suntem dezamăgiți normal, când pierzi nu te simți prea confortabil. Eu cred că trebuia să atacăm mai mult, trebuia să punem presiune mai mult, trebuia să dăm goluri dacă vroiam să câștigăm aici. Din păcate nu am putut da gol, am luat gol din 11 metri și s-a decis soarta meciului.

Am spus că din punctul meu de vedere nu este penalti. Este o înfrângere, trei puncte pierdute, chiar dacă contestăm poate mai luăm și suspendări și ne mai țin minte domnii arbitri și la următorul meci iar ne penalizează. Asta e. Nu mai zicem nimic.

Am pierdut, eu sunt de vină, sunt principalul vinovat. Știam că întâlnim o echipă arțăgoasă, agresivă, o echipă care aleargă foarte mult. Trebuia să dăm goluri. Și noi am încercat să avem atitudine, să jucăm fotbal, dar așa a fost să fie, să se decidă meciul la lovitură de 11 metri.

Mă așteptam ca echipa mea să aibă mai multe puncte după cinci etape, sunt dezamăgit că nu am câștigat acasă cu Brașov, sunt dezamăgit de înfrângerea de azi, la limită. Dar asta este, mergem mai departe, cum am spus”, a spus teja la finalul meciului FC Botoşani - "U" Cluj 1-0.

 

 

Comenteaza