Mihai Teja: „Max Nicu mai are nevoie de timp, se vede că n-a jucat şase luni”

Mihai Teja: „Max Nicu mai are nevoie de timp, se vede că n-a jucat şase luni”
Universitatea Cluj a pierdut primele trei amicale jucate în Antalya, având un bilanţ îngrijorător: 10 goluri primite şi doar două marcate. Max Nicu e unul dintre jucătorii importanţi aduşi de Universitatea în această iarnă, însă antrenorul Mihai Teja e de părere că fostul fotbalist al Herthei Berlin mai are nevoie de timp pentru a se obişnui cu ritmul de competiţie.

Nicu a ieşit din circuit de aproape şase luni, atunci când şi-a încheiat contractul cu TSV 1860 Munchen. Noul său antrenor e convins, însă, că fotbalistul va fi apt în proporţie 100% până la primul meci de campionat, cel de pe 18 februarie, contra Stelei. „Max Nicu mai are nevoie de un pic de timp, n-a jucat de şase luni. Meciul e cel mai important test. Îi lipseşte încă ritmul de joc, dar uşor, uşor, sper să ajungă la 100% la începutul campionatului", a spus Teja, pentru Dolce Sport. Fotbalistul susţine că mai are nevoie de timp pentru a se pune la punct cu pregătirea şi nu se declară îngrijorat de forma slabă arătată de echipă în „amicale". „Aştept debutul în Liga 1, dar mai avem încă aproape trei săptămâni. Contează să ne pregătim mai bine decât în ultimele 10 zile", a spus Nicu.

Echipa clujeană a jucat trei partide amicale în Antalya, toate pierdute, iar ieri trebuia să întâlnească echipa sub 23 a celor de la Eintracht Frankfurt, însă jocul a fost anulat. Astfel, conform programului oficial, următorul test al „studenţilor" se va disputa mâine, contra vicecampioanei Croaţiei, Hajduk Split.

 

Etichete
Comenteaza