Mijlocaşul de la "U" Cluj convocat pentru dubla cu Andorra și Malta din Liga Naţiunilor

Mijlocaşul de la "U" Cluj convocat pentru dubla cu Andorra și Malta din Liga Naţiunilor
| Foto: https://www.gsp.ro/

Mijlocașul Universităţii Cluj, Vadim Rață, a fost convocat în naționala Moldovei pentru duelurile cu Andorra și Malta din Liga Națiunilor.

Vadim Rață este un fotbalist profesionist moldovean care joacă ca mijlocaș la clubul din Liga I Universitatea Cluj și căpitan al naționalei Moldovei. Acesta s-a alăturat clubului de la Cluj în vara acestui an. 

După ce a marcat în amicalul cu San Marino, Vadim Rață va conduce naționala Moldovei din teren în alte două partide. Meciul cu Andorra se va disputa pe 10 octombrie, de la ora 19:00, la Chișinău, în timp ce partida din Malta se va juca pe 13 octombrie, de la aceeași oră.

Moldova este lider în grupa 2 din Liga D, după ce a trecut cu 2-0 de Malta în prima etapă. Malta ocupă poziția secundă, tot cu trei puncte, însă cu două meciuri jucate. Andorra se află pe ultimul loc, fără punct până acum.

Până la această selecție, Vadim Rață a evoluat de 49 de ori în tricoul Moldovei, marcând trei goluri, a informat fcucluj.ro. Potrivit transfermarkt.ro cota de piață actuală a mijlocaşului de la Universitatea Cluj este de 750 mii €. 

Comenteaza