Minteuan a resuscitat formația din Gruia: “Am făcut un joc perfect defensiv”

Minteuan a resuscitat formația din Gruia: “Am făcut un joc perfect defensiv”
| Foto: facebook.com/cfr1907

Campioana a câștigat pentru a doua oară consecutiv, scor 1-0, cu formația din Sfântu Gheorghe și a încheiat pe primul loc sezonul regulat al Ligii 1.

Numirea lui Alin Minteuan pare că a resuscitat formația din Gruia, care are trei victorii consecutive cu noul tehnician pe bancă. Fostul mijlocaș al “feroviarilor” a readus o parte din stilul de joc propus de Dan Petrescu în sezonul trecut, când clujenii au câștigat al patrulea titlu din istorie.

La finalul partidei, Minteuan a lăudat evoluția elevilor săi. “Am făcut un joc perfect defensiv, am marcat când a trebuit. Am avut unele oportunităţi de a înscrie dar din păcate nu am reuşit să judecăm fazele cum ar fi trebuit şi a rămas 1-0. CFR are experienţă, pentru că este o echipă cu jucători care au jucat în Champions League, au o oarecare experienţă şi ştiu să joace la rezultat.

Ar fi extraordinar să câștigăm titlul, m-aş bucura enorm şi sper din tot sufletul să reuşim acest lucru. Jucătorii merită pentru că fac un efort deosebit”, a declarat tehnicianul, pentru Telekom Sport. Primul meci din play-off le va pune față în față tot pe CFR Cluj și pe Sepsi.

Comenteaza