"Minunea" din apărarea Universității. Are 19 ani și e fanul lui Dani Alves

Victor Manu este clujean get-bedget și reprezintă o piesă esențială în banda stângă a defensivei "studenților".

Tânărul jucător a debutat în echipa de seniori a lui "U" Cluj pe 12 octombrie 2016, în etapa a 8-a, într-un duel cu Viitorul Mihai Georgescu, pe care "alb-negrii" l-au câștigat cu un neverosimil 8-0.

De atunci, Manu a devenit un jucător indispensabil în formația pregătită de Marius Popescu, jucând șase meciuri la rând integralist. În ultima etapă din 2016, fundașul care va împlini în curând 20 ani a marcat și primul gol pentru "Șepcile roșii", într-un 8-0 cu Vulturul Mintiu Gherlii, desfășurat pe Cluj Arena.

"Mă motivează faptul că domnii Sabău și Pojar mă urmăresc de pe margine la antrenamente. Nu simt vreo presiune, ci, din contră, prezența lor mă ajută să mă concentrez și să dau totul. Ambii mă încurajează, alături de Marius Popescu, iar acest lucru îmi dă multă încredere.

Obiectivul meu este să mă pregătesc cât mai bine, atât din punct de vedere tactic, cât și tehnic, să nu dezamăgesc suporterii și antrenorii și să contribui an de an la promovarea echipei. Cu alte cuvinte, să confirm la "U" Cluj", a dezvăluit tânărul jucător pe FC Universitatea Cluj.ro.

Victor Manu este un mare fan al Barcelonei, dar și al fundașului Dani Alves, care evoluează în prezent la Juventus Torino. Când nu se află pe teren, "minunea" din apărarea lui "U" Cluj își petrece timpul ascultând muzică.

"Acest lucru mă delectează și mă motivează în egală măsură. Timpul liber îmi este limitat și, de regulă, îl petrec alături de prietenii mei. Sunt un fan al filmelor de acțiune, dar nu am unul pe care să îl prefer în mod deosebit", a mai spus Manu pentru sursa citată.

Manu este născut pe 16 februarie 1997, la Cluj, evoluează pe postul de fundaș stânga în formația "Șepcilor roșii" și poartă numărul 13 pe tricou. Are 1,80 m înălțime și e student în anul I la Facultatea de Educație Fizică și Sport din cadrul Universităţii Babeş-Bolyai.

7 meciuri și 1 gol a bifat Manu pentru "U" Cluj în actuala stagiune din Liga a IV-a.

Comenteaza