Mircea Rednic a suferit un infarct! CFR Cluj are un mesaj pentru antrenorul care a rezistat 3 luni în Gruia

Mircea Rednic a suferit un infarct! CFR Cluj are un mesaj pentru antrenorul care a rezistat 3 luni în Gruia
| Foto: Antena Sport

Chiar dacă Mircea Rednic a rezistat la CFR Cluj doar 3 luni pe banca tehnică în vara lui 2013, clubul i-a transmis acestuia un mesaj la aflarea veștii că a suferit o intervenție de urgență. 

Mircea Rednic a suferit un infarct în timpul meciului dintre UTA și FCSB, meci presărat cu greșeli de arbitraj, eliminări și situaţii dramatice. 

UTA Arad a confirmat că Rednic a efectuat un control amănunțit. Antrenorul a suferit un infarct miocardic și se află sub atenția medicilor de la Spitalul Județean din Arad.

CFR Cluj i-a transmis un mesaj lui Rednic, cel care a antrenat acum 10 ani şi echipa din Gruia. "Clubul CFR 1907 Cluj îi este alături fostului antrenor al echipei noastre, Mircea Rednic, care a trecut printr-o intervenție medicală după ce a suferit un infarct miocardic. Îi dorim multă sănătate și însănătoșire grabnică!", transmit feroviarii. 

Rednic şi-a încheiat contractul din 2013 cu CFR, de comun acord, la doar două luni după instalare, perioadă în care obținuse o singură victorie în primele patru etape ale sezonului din Liga I.

Comenteaza