Miriuță a descoperit cauza eșecului cu Steaua: "Aici s-a făcut diferența"

Miriuță a descoperit cauza eșecului cu Steaua:
Antrenorul lui CFR Cluj, Vasile Miriuță (48 ani), a descoperit cauza eșecului suferit de ardeleni în fața Stelei, duminică, pe Arena Națională.

”Un joc foarte bun, cu două echipe bune. Noi am avut două ocazii, nu am marcat. Ei au avut două ocazii, au marcat. Aici s-a făcut diferenţa. Ei sunt favoriţi la titlu, dar păcat că nu am marcat. Vom câştiga cu Astra, acasă.

Echipa a jucat bine, dar contra Stelei e greu dacă nu marchezi, am avut acele două ocazii uriaşe. Au jucători de mare valoare, e aceeaşi echipă puternică, se va bate la campionat. Noi nu vorbim de titlu. Am intrat în play-off pornind de la -6, ăsta a fost obiectivul nostru, dar eu sper să terminăm în primele 4", a declarat Vasile Miriuță, pe Digisport.

CFR Cluj a pierdut cu 0-2 în fața Stelei, duminică, pe Arena Națională din București, în prima etapă din play-off. Golurile victoriei au fost înscrise de Harlem Gnohere (85) și Ovidiu Popescu (91). În urma înfrângerii cu "roș-albaștrii", ardelenii ocupă locul 5 din play-off, cu 22 puncte, iar elevii lui Laurențiu Reghecampf urcă pe prima poziție, cu 27 puncte. A fost primul eșec suferit de CFR în 2017. Vineri, de la ora 20:30, CFR Cluj va juca în Gruia cu Astra Giurgiu.

Comenteaza