Miriuţă e sigur de victoria CFR-ului în faţa Universităţii

Miriuţă e sigur de victoria CFR-ului în faţa Universităţii
Antrenorul lui CFR Cluj, Vasile Miriuţă, e de părere că echipa condusă de el nu va mai fi învinsă de rivala din oraş, Universitatea.

Vasile Miriuţă împlineşte astăzi vârsta de 46 de ani. Cu această ocazie jucătorii şi staff-ul i-au făcut o surpriză înainte de plecarea în cantonamentul care precede meciul cu Oţelul şi au scris pe autocar "La mulţi ani, TATI". 

"Voi sărbători printr-un zbor până la Bucureşti, mai departe cu autocarul şi diseară la un pahar de vin cu băieţii, da nu mai mult. Sunt ca un fel de tată pentru ei, între ghilimele", a spus tânărul antrenor.

Miriuţă e primul antrenor, de când Paskany a venit finanţator la echipă, care a pierdut în faţa "studenţilor". S-a întâmplat chiar în Gruia, în primăvară când "U" a câştigat cu 2 la 1.

"Nu ne gândim încă la meciul cu Universitatea Cluj, mai avem două înainte. Dar stați liniștiți că-i batem. Nu o să se întâmple ce s-a întâmplat când am venit aici", a zis destul de convins Miriuţă.

Tehnicianul a lăudat evoluţia atacantului Tade. "Tade la ora actuală e cel mai bun atacant din România. Tade a dat gol meci de meci. Ăsta e jucătorul, când dai meci de meci gol", crede Miriuţă.

Antrenorul feroviarilor nu ar refuza o eventuală propunere din partea naţionalei Ungariei: "Aş zice da, dacă şefii m-ar lăsa să plec de aici."

Comenteaza