Miriuță: "La pauză le-am spus băieților că vor întoarce scorul". REZULTATELE COMPLETE

Miriuță:
Vasile Miriuță, antrenorul CFR-ului, a dezvăluit cum și-a motivat jucătorii la pauza partidei de aseară, cu Rapid, din "optimile" Cupei României.

"O seară frumoasă, un joc bun făcut de două echipe bune ale campionatului, cu un plus pentru Rapid în prima repriză, dar a doua a fost a noastră. Băieții au arătat caracter, atitudine, le-am spus la pauză că se poate întoarce scorul. Știam că dacă stăm bine fizic putem să trecem peste ei în a doua repriză. I-am forțat să greșească și am marcat acele goluri, sunt mulțumit.

Eu zic că a fost penalty, arbitrajul a fost bun. Sărbătorim cu un pahar de vin la restaurant, mâine (azi - n.red) plecăm la Cluj, iar luni jucăm cu Brașov în campionat. Nu e ușor să joci și în cupă, dar în decembrie se va mai juca un meci în Cupa, în rest suntem bine în campionat și merităm. Vom încerca sa facem față pe două fronturi. Nu contează cu cine picăm mai departe, indiferent de adversar vom încerca să câștigăm", a declarat Miriuță, la Sport.ro.

Rapidul a deschis scorul în Grant, prin Pancu, după ce, inițial, Felgueiras a parat penalty-ul acestuia. După pauză, Miriuță a schimbat inspirat și l-a introdus pe Chanturia, cel mai bun om al clujenilor în partea a doua. Dore a restabilit egalitatea, iar "Messi al Georgiei" a calificat-o pe CFR în "sferturi", cu trei minute înainte de final. 

 

REZULTATELE COMPLETE ȘI ECHIPELE CALIFICATE

Marţi, 30 octombrie

CS Mioveni - Dinamo 1-0 (Ayza, 23)
CSMS Iaşi - Steaua 0-1 (Stanciu, 89)

Miercuri, 29 octombrie

ASA Târgu Mureş - Ceahlăul 4-0 (Gorobsov 45, Henrique 47, Hora 52, Bumba 78)
CSU Craiova - Viitorul 2-1 (Băluță 53, Mateiu 112 / Țîru 92)
FC Braşov - "U" Cluj 1-3 (Machado 27 / Lemnaru 18, Ceppelini 22, 45+1)

Joi, 30 octombrie

Oţelul Galaţi - Pandurii Tg. Jiu 2-2 (Popa 10, Cristea 41 / Predescu 12, Erico 88, Elton 93)
Rapid CFR Suceava - Petrolul Ploiești 2-3 (Matei 56, Sumănariu 69/Ipsa 27, autogol Velescu 57, Hadad 59)
Rapid Bucureşti - CFR Cluj 1-2 (Pancu 11 / Dore 79, Chanturia 87)

 

 

 

Etichete
Comenteaza