Miriuţă speră să ducă meciul în prelungiri

Miriuţă speră să ducă meciul în prelungiri
CFR Cluj întâlneşte pe Dinamo Minsk într-un meci decisiv în tentativa de a trece de turul al treilea preliminar al Europa League, după ce în partida din deplasare a pierdut cu scorul de 1 la 0.

Jucătorii echipei din Gruia se pare că se confruntă cu probleme financiare înainte de confruntarea cu bieloruşii de la Dinamo Minsk. Astfel marţi dimineaţă fotbaliştii ar fi refuzat să se antreneze.

“Adevărul este că am pierdut meciul din Belarus pentru că am făcut mai multe greșeli, ăsta este adevărul, n-are sens să ne ascundem. Știu că va fi un meci dificil joi, mai ales că Dinamo Minsk este o echipă tare, dar am încredere în șansele noastre.

Important va fi să nu primim gol și să marcăm. Eu sper să avem 1-0 și să ducem meciul în prelungiri. Sigur, ideal ar fi să rezolvăm calificarea în 90 de minute, dar dacă nu se va putea, să împingem mingea spre prelungiri”, a spus Miriuță, într-o intervenție în cadrul emisiunii Digi Sport Special.

Tehnicianul a vorbit şi despre campania de transferuri: “Cu venirea lui Ivanoski, s-a închis robinetul în dreptul achizițiilor. Este un fotbalist foarte bun, pe care eu mă bazez foarte mult, mi-a plăcut cum l-am văzut la antrenamente. Și de Susic, și de Larie sunt extrem de încântat și se vede că ambii și-au câștigat deja postul de titular”.

CFR-ul cel mai probabil va alinia următoarea formulă de joc:  Felgueiras - Susic, Larie, I. Rada, Camora - Muniru, Monroy - Deac, Negruț, Fl. Costea – Tade.

Partida CFR Cluj – Dinamo Minsk din cadrul turului III al Europa League, se va disputa joi 7 august, cu începere de la ora 20:30.

 

Comenteaza