Miron promite că problemele din apărarea "studenților" se vor rezolva. Ce crede despre meciul cu Oțelul

Miron promite că problemele din apărarea "studenților" se vor rezolva. Ce crede despre meciul cu Oțelul
| Foto: FC Universitatea Cluj

Fundașul în vârstă de 29 de ani va juca împotriva echipei din orașul său natal și, totodată, clubul la care s-a format.

Pentru Andrei Miron jocul dintre Universitatea Cluj și Oțelul reprezintă o ocazie specială, Stopperul va reveni acasă și va întâlni formația la care și-a petrecut junioratul. Cu toate acestea, Miron speră să se întoarcă la Cluj cu toate cele trei puncte.

"Urmează un meci destul de dificil. Jucăm împotriva unei echipe, care din punct de vedere defensiv arată destul de bine. Aportul publicului va fi un factor important pentru ei. Sperăm și mergem să câștigăm trei puncte pentru că avem nevoie.

E echipa la care m-am format, unde am făcut junioratul. S-au schimbat multe lucruri de când am plecat, dar mă bucură că sunt serioși, au un antrenor bun. Am primit multe goluri, deși avem multă experiență în defensivă. Sper să reglăm asta cât mai repede.

Sezonul trecut am terminat cu o apărare foarte bună, iar acum lucrăm mult la acest aspect. Atmosfera e bună, acum încep lucrurile să se regleze și să devenim o echipă mai bună.

Pentru noi toate meciurile sunt importante, încercăm să luăm maximum din fiecare. Cred că, din punct de vedere valoric, suntem mult peste sezonul trecut", a declarat fundașul.

Andrei Miron a fost integralist în ultimele 3 runde din Superligă, în timp ce în prima etapă a intrat în ultima jumătate de oră a partidei de pe terenul Petrolului Ploiești.

Comenteaza