Misiune îndeplinită. CFR Cluj a câștigat turul cu Maccabi Petah Tikva

Misiune îndeplinită. CFR Cluj a câștigat turul cu Maccabi Petah Tikva
| Foto: facebook.com/cfr1907

Formația pregătită de Dan Petrescu s-a impus cu scorul preferat al antrenorului, 1-0.

Formula de bază a CFR-ului a început furtunos jocul de la Sofia, iar centrarea lui Bîrligea din minutul 3 a căzut pe bara transversală. Atacantul a fost în prim-plan și 5 minute mai târziu, când șutul său puternic a fost scăpat în față de portar, iar Muhar a fost pe fază și a deschis scorul (8).

Ca de obicei, imediat după gol "feroviarii" s-au gândit imediat la conservarea rezultatului, însă calitatea adversarilor le-a permis să nu se îngrijoreze. Mai mult, după jumătatea reprizei, Mogoș a fost și el aproape de gol, dar a reluat în bară (25).

Până la pauză, israelienii puteau restabili egalitatea, dar Sava s-a opus și, astfel, "feroviarii" erau în avantaj după 45 de minute, scor 1-0.

După revenirea de la cabine tot trupa clujeană a controlat partida, iar după o oră de joc Muhar putea fi eroul jocului, dar a reluat în portar (60). Korenica și-a încercat și el norocul, dar a trimis alături (66).

Așa cum era de așteptat, CFR Cluj a gestionat bine avantajul minim de pe tabelă până la final. "Feroviarii" s-au impus cu 1-0 și pleacă favoriți la returul din Gruia. 

Comenteaza