Misiune îndeplinită în capitală. "U" Cluj a câștigat din nou în fața Stelei

Misiune îndeplinită în capitală. "U" Cluj a câștigat din nou în fața Stelei
| Foto: FC Universitatea Cluj

Formația pregătită de Erik Lincar s-a impus pentru a treia oară în actualul sezon contra "militarilor", scor 2-0.

Jocul din capitală a început echilibrat, cu ambele echipe încercând să își studieze adversara. Partida s-a disputat mai mult la centrul terenului, fără situații periculoase la cele două porți.

După jumătatea reprizei, "U" Cluj a încercat să mărească ritmul, însă defensiva gazdelor nu a întâmpinat probleme. 

Totuși, cu 9 minute înainte de finalul reprizei, Ely Fernandes a profitat de o eroare a lui Walace și a înscris cu un șut din interiorul careului (36). Astfel, "studenții" conduceau la pauză, scor 1-0.

La revenirea de la vestiare, steliștii au forțat, iar Pacionel a reluat peste din apropiere la 5 minute de la reluare, iar Gorcea a respins șutul trimis de Buhăescu (51).

"Șepcile roșii" au răspuns prin Ely Fernandes care nu a reușit să îl învingă pe Iancu din situație de 1 la 1 (52), iar șutul deviat trimis de Balgiu a trecut pe lângă stâlpul porții gazdelor (60).

Treptat, Universitatea Cluj a făcut pasul înapoi și a încercat sa dea lovitura pe contraatac. După mai multe acțiuni periculoase ale lui Ely Fernandes, elevii lui Lincar au dat în cele din urmă lovitura dintr-o fază fixă.

În minutul 81, Florin Ilie a majorat diferența după o lovitură de colț și a declanșat sărbătoarea în tabăra clujeană. Gazdele l-au pierdut și pe Bărbulescu, cel ce a fost eliminat (83), iar trupa lui Erik Lincar s-a impus cu 2-0 și a revenit, temporar, pe locul secund. 

Comenteaza