Misiune îndeplinită. "U" Jolidon e în sferturile Cupei EHF

Misiune îndeplinită.
"Studentele" s-au calificat între primele opt formaţii din Cupa EHF la handbal feminin, trecând fără probleme de Ankara Cankaya din Turcia.

"U" Jolidon e singura echipă românească din handbalul feminin angrenată în competiţiile europene. Clujencele au întâlnit-o în optimile de finală ale Cupei EHF pe Ankara Cankaya din Turcia şi au zdrobit-o la capătul a două manşe. În Turcia "U" s-a impus cu 34-22, iar returul programat ieri a fost o simplă formalitate. Senocico şi compania au făcut spectacol şi în faţa propriilor suporteri şi s-au impus din nou fără probleme cu 32-23. "Studentele" au ajuns astfel în sferturile de finală şi vor avea şi aici statut de cap de serie, urmând se evite adversarii cei mai dificili.

Echipa clujeană îşi va păstra statutul de cap de serie până în faza semifinalelor, dacă va şi ajunge acolo. "De ce să nu ne gândim, de ce să nu visăm? Cu un culoar favorabil am putea ajunge într-o nouă finală. Visăm la o nouă finală europeană, ar fi o realizare extraordinară pentru fete, pentru toată echipa , ar fi ceva senzaţional. Evităm, într-adevăr echipe tari în sferturi, dar sunt şi altele puternice. Luăm totul pas cu pas şi sper să ajungem cât mai departe, mai ales că suntem singura formaţie românească rămasă în competiţie", a explicat pentru ZIUA de CLUJ Cosmin Sălăjan, directorul sportiv de la „U".

Etichete
Comenteaza