MM Stoica: Nu l-am transferat pe Sougou pentru că nu jucăm pe contraatac

MM Stoica: Nu l-am transferat pe Sougou pentru că nu jucăm pe contraatac
Managerul echipei Steaua Bucureşti, Mihai Stoica a dezvăluit în cadrul unei emisiuni televizate că a fost întrebat adesea de ce nu l-a transferat pe Sougou.

"Mă întreabă mulţi de ce nu l-am transferat pe Sougou de la CFR. Nu l-am transferat pentru că Sougou joacă contraatac, el a jucat la CFR contraatac. Steaua nu joacă şi nu va juca niciodată stilul ăsta", a explicat Mihai Stoica, managerul echipei Steaua Bucureşti, la Digi Sport.

MM Stoica a subliniat cât de important este pentru o echipă să transfere constant fotbalişti care să le îmbunătăţească nivelul şi a vorbit şi despre cum l-a transferat la Unirea Urziceni, când echipa a participat în Liga Campionilor, pe Vasile Maftei, ajuns între timp la CFR Cluj.

"Vroiam să aducem un fundaş care să ne îmbunătăţească nivelul. Aveam varianta business, Vasile Maftei, care costa 400.000 de euro şi cerea un salariu mare, venea de la Rapid şi Frăsinescu, de la Gloria Bistriţa, care costa 150.000 de euro şi cerea un salariu mai mic. I-am zis lui Dan Petrescu că pentru primul garantez, în timp ce cel de-al doilea este un jucător bun, care îmi place, dar nu ştiu cum se va adapta. Ne-am interesat de Frăsinescu, Jean Pădureanu a cerut 200.000, apoi s-a răzgândit, însă între timp am bătut palma cu Maftei. După prima zi de antrenament m-a sunat Dan Petrescu şi mi-a zis: e cel mai bun jucător pe care îl avem la dispoziţie", a povestit MM Stoica.

 

 

Etichete
Comenteaza