MONDIAL. Concurenţa meciului România – Argentina de la Mondialul din '94, reeditată de la ora 17: Brazilia – Olanda

MONDIAL. Concurenţa meciului România – Argentina de la Mondialul din '94, reeditată de la ora 17: Brazilia – Olanda
Duelul dintre Brazilia şi Olanda, una din cele mai spectaculoase întâlniri de la Mondialul din 1994, din SUA (foto), alături de celebrul România – Argentina, se va reedita în această după–masă, tot în sferturile de finală ale unui Campionat Mondial. Meciul va începe de la ora 17, pe „Nelson Mandela Bay Stadium”. In celălalt meci al zilei, Paraguay va întâlni, de la 21.30, Ghana.
Olanda a trecut în optimi de Slovacia, cu 2-1, însă una din principalele realizări ale meciului, pentru olandezi, a fost faptul că atacatnul Arjen Robben a revenit ca titular, după o accidentare şi totodată a înscris şi a fost unul dintre remarcaţii partidei.

Brazilia a învins cu 3-0 Chile în optimi, după ce şi-a asigurat un avantaj de 3 goluri în primele 60 de minute. Spre deosebire de alte ediţii ale Mondialului, brazilienii se prezintă cu o apărare mai puternică în zona centrală, unde în trecut era o zonă mai vulnerabilă a echipei. De asemnea în poartă se află Julio Cesar, unul din cei mai bine cotaţi goalkeeperi din lume. 

Meciul se va disputa de la ora 17 şi va fi transmis în direct de TVR şi de TVR HD.
 

Comenteaza