MONDIAL. Peste 50 de olandezi din Cluj, reuniţi pentru a urmări marea finală

MONDIAL. Peste 50 de olandezi din Cluj, reuniţi pentru a urmări marea finală
O parte a comunităţii olandeze din Cluj a urmărit finala Campionatului Mondial de fotbal, în care au evoluat Olanda şi Spania, la un restaurant din cartierul Mărăşti. Olandezii, între care şi preşedintele BT, Robert Rekkers, au trăit cu sufletul la gură cele 120 de minute ale meciului de ieri seară, dar în cele din urmă a trebuit să se recunoască învinşi.
“A fost foarte fain. Au fost 50-60 de olandezi la restaurantul din Mărăşti. A fost un meci de mare suspans, dar Spania a fost echipa mai bună. Nu ştiu ce ar fi fost la penalty-uri, Olanda nu are un istoric foarte bun în privinţa asta. Am fost plăcut suprins de parcursul Olandei. A jucat foarte bine, a bătut Brazilia şi a făcut un meci mare, în special în repriza a doua. Păcat că a pierdut finala, dar totuşi cu Spania, care a bătut şi Germania. Viaţa merge mai departe”, a punctat Rekkers.

Cei peste 50 de membri ai comunităţii olandeze clujene au urmărit partida dintre Spania şi Olanda, din finala Campionatului Mondial din Africa de Sud şi câştigată de spanioli cu 1-0, la restaurantul Old House din cartierul Mărăşti. 

Comenteaza