Moraes Junior: Am demonstrat că putem câştiga în faţa echipelor mari

Moraes Junior: Am demonstrat că putem câştiga în faţa echipelor mari
Atacantul Gloriei Bistriţa, Moraes Junior, care a transformat penaty-ul prin care echipa bistriţeană s-a calificat în semifinalele Cupei României, este bucuros că după victoria din campionat cu Steaua echipa sa a reuşit să învingă încă una din echipele mari din campionat.
„Am câstigat şi cu Steaua în campionat, am căpătat mai multă încredere în noi. E foarte greu să câştigi la Cluj, CFR e o echipă mare. Eu am venit după o săptămână de tratament, nu am fost pregătit sută la sută, dar am încercat să ajut echipa cât pot. Sunt foarte fericit, am demonstrat că putem câştiga în faţa echipelor mari. Am ajuns în semifinale, cu oricine vom cădea va fi greu, dar vom face tot posibilul să jucăm finala”, a spus junior Morees, citat de siteul fociail al echipei Gloria Bistriţa.

Un alt fotbalist al bistriţenilor, Addrian Mureşan spune, conform sursei citate, că echiopa sa a dorit să nu ia gol şi speră totodată că victoria din Cupă cu CFR va fi dublată de o victorie şi în campionat.

Gloria Bistriţa s-a calificat în semifinalele Cupei României, după ce a câştigat cu 3-1 meciul disputat cu CFR Cluj, câştogătoarea ultimelor trei ediţii ale competiţiei.
Comenteaza