CFR Cluj a primit INTERDICŢIE la transferuri de la FIFA

CFR Cluj a primit INTERDICŢIE la transferuri de la FIFA
CFR Cluj Facebook

Nelu Varga a declarat că în viitorul sezon se luptă cu FCSB la titlu, însă Dan Petrescu nu mai poate aduce, momentan, fotbaliștii pe care îi vrea. CFR Cluj a primit interdicţie la transferuri de la FIFA. 

CFR Cluj a primit INTERDICŢIE la transferuri de la FIFAFIFA Registration Bans, via ProSport.ro 

Oficialii grupării CFR Cluj nu mai pot face momentan transferuri, din cauza unei interdicții primită de la FIFA, iar Dan Petrescu face presiuni pe Nelu Varga.

Mai exact, FIFA i-a pedepsit pe ardeleni cu o interdicţie valabilă pentru următoarele trei ferestre de mercato, a informat as.ro. Interdicţia primită de gruparea patronată de Nelu Varga a intrat în vigoare pe data de 25 mai.

Conform surselor Antena Sport, interdicţia ar fi venit în urma unor diferenţe de calcul în cazul „Emmanuel Yeboah”, în valoare de maximum 100.000 de euro. Atacantul de 21 de ani a plecat la Brondby, în august 2023, pentru 1.8 milioane de euro, cu tot cu bonusuri.

Dacă CFR Cluj va rezolva problema, atunci va reprimi dreptul de transferuri, lucru posibil să se întâmple foarte rapid, mai ales că CFR Cluj nu a mai câștigat titlul de două sezoane, iar finanțatorul Nelu Varga i-a promis antrenorului Dan Petrescu la revenirea în Gruia că va realiza orice transfer pe care îl cere. 

Comenteaza