Mulţescu ar putea fi demis dacă nu bate pe „U": „Întâlnim o fiară rănită"

Mulţescu ar putea fi demis dacă nu bate pe „U
Antrenorul lui Dinamo Bucureşti, Gheorghe Mulţescu (foto), ar putea plăti cu postul dacă nu va câştiga partida din această seară, contra Universităţii Cluj. Tehnicianul a încercat o caracterizare mai plastică a adversarei din această seară, însă a mers pe o notă optimistă, mizând pe calitatea jucătorilor săi. Dinamo - „U" e azi, de la ora 21:30, în direct la Digisport şi live-text pe ziuadecj.ro.

„Vine un meci care se înscrie în procesul de reconstrucţie, un meci pe care trebuie să-l câştigăm. Jucăm pe terenul nostru, în faţa suporterilor, care sper să fie la fel de înţelegători şi să vină să susţină acest proiect, care nu e deloc uşor de făcut. Întâlnim un adversar incomod, o fiară rănită, cu problemele lor. Dar nu ne luptăm doar cu adversarul ci şi cu problemele noastre, cu propriile greşeli. Sper ca ăsta să fie primul meci în care să facem mai puţine greşeli şi să materializăm ocaziile şi să câştigăm. Avem nevoie de puncte, suntem însă într-o perioadă în care ne căutăm, nu materializăm ocaziile avute, sigur că sunt îngrijorat. E clar că nu mi-e foarte comod, dar nu mă gândesc la situaţia mea contractuală", a spus Mulţescu.

În sezonul trecut, Mulţescu a reuşit să învingă Universitatea în două rânduri, de fiecare dată pe Cluj Arena. Ca antrenor al Astrei a bătut cu 3-1, iar, în retur, în calitate de tehnician al Mediaşului, s-a impus cu 4-3.

 

Etichete
Comenteaza