Mutare surprinzătoare. Runar Sigurjonsson se întoarce în Superligă

Mutare surprinzătoare. Runar Sigurjonsson se întoarce în Superligă
| Foto: facebook.com/cfr1907

Fostul jucător al CFR-ului a semnat cu o altă formație din prima ligă și va evolua din nou în România.

Plecat din Gruia la finalul sezonului trecut, Runar Sigurjonsson nu și-a găsit un nou angajament în prima parte a sezonului. În cele din urmă, fotbalistul islandez s-a înțeles cu FC Voluntari și va juca din nou în România.

"Bun venit în familia FC Voluntari, Rúnar Már Sigurjonsson! Clubul FC Voluntari anunță că a semnat un contract cu jucătorul Rúnar Már Sigurjonsson.

Rúnar Már Sigurjonsson este un mijlocaș central ,internațional islandez, în vârstă de 32 de ani. Ultima dată la Fotbal Club CFR 1907 Cluj , Rúnar a mai evoluat în cariera sa pentru Valur (Islanda 1), Sundsvall (Suedia 1), Grasshoppers Zurich (Elveția 1), St.Gallen (Elveția 1) și FC Astana (Kazakhstan 1).

Rúnar are 32 de prezențe pentru echipa națională a Islandei pentru care a înscris 2 goluri și a oferit 2 pase decisive ,fiind prezent în lotul nordicilor la Campionatul European din 2016.

La capitolul trofee , Sigurdjonsson are în palmares 2 titluri de campion cu CFR Cluj (2020/2021 și 2021/2022 ) și o SuperCupă a României cu echipa din Ardeal (2020/2021). Noul nostru jucător este , de asemenea, campion al Kazakhstanului cu FC Astana în sezonul 2018/2019.

Rúnar a evoluat în 29 de partide în Cupele Europene în care a reușit să marcheze de 9 ori și să distribuie 5 pase decisive. Clubul nostru îi urează " Bun venit!" și îi dorește evoluții încununate cu mult succes în tricoul FC Voluntari", a transmis clubul ilfovean.

Comenteaza