Mutu a vorbit despre întoarcerea lui Petrescu. Ce spune fostul antrenor al CFR-ului

Mutu a vorbit despre întoarcerea lui Petrescu. Ce spune fostul antrenor al CFR-ului
| Foto: facebook.com/cfr1907

Plecat după doar 11 meciuri din Gruia, tehnicianul a comentat numirea celui care a cucerit 4 titluri în Superligă cu "feroviarii".

După despărțirea recentă de CFR Cluj, Adrian Mutu a vorbit despre întoarcerea lui Dan Petrescu în Gruia. Tehnicianul în vârstă de 45 de ani vede cu ochi buni revenirea, dar crede că lotul formației clujene nu va fi pe placul lui Petrescu.

"Bună mutarea. Ce poți să spui de Dan Petrescu. El a dovedit în trecut și nu ai ce mai spui despre el la ceea ce înseamnă Petrescu. Dar dacă nu îi place echipa lui Dan Petrescu și nu are o stabilitate financiară… poți să îl aduci și pe Guardiola.

În momentul de față, CFR Cluj are 11 jucători valizi, nu numai medical, ci și tehnico-tactic, care pot să joace. S-a accidentat și Matei Ilie aseară, preferatul lui Neluțu. Și-a revenit unul și s-a accidentat celălalt. Iar sunt fără fundaș central. Și mai sunt meciuri tari de jucat. Nu e ușor.

Nu știu dacă au schimbat, dar unul dintre obiectivele lui CFR era locul 2. Era important pentru că le dădea șansa să joace în cupele europene. De la juca și a câștiga niște bani sunt doar câteva meciuri.

Trebuie echipă, trebuie să aduci oameni cu bani. Trebuie să aduci fotbaliști care să joace, nu poți să stai cu lotul actual. Numeric e subțire. Nu ai cu ce oameni să faci schimbările. Trebuie mai mulți jucători, mai multă concurență", a spus Mutu pentru Fanatik

Comenteaza