Mutu avertizează înaintea duelului contra fostei sale echipe:"Vom avea un meci greu, dar trebuie să credem până la sfârșit"

Mutu avertizează înaintea duelului contra fostei sale echipe:"Vom avea un meci greu, dar trebuie să credem până la sfârșit"
| Foto: facebook.com/cfr1907

CFR Cluj se duelează cu Rapid pe teren propriu, în etapa cu numărul 25 a sezonului regulat din Superligă.

Aflate la egalitate de puncte pe ultimele trepte ale podiumului, cele două echipe feroviare se află în urmărirea liderului FCSB. Adrian Mutu știe că meciul împotriva fostei sale echipe va fi unul complicat, însă speră să își păstreze invincilitatea pe banca formației din Gruia. Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!

"Obiectivul nostru e să dăm continuitate acestor rezultate. Oferă liniște din punct de vedere moral pentru a putea pregăti următorul meci. Când ai victorii în spate, încrederea crește. Mă bucur pentru băieți că au încredere până în ultima secundă, asta e atitudinea pe care o vreau la CFR, nu trebuie să ne dăm bătuți niciodată.

Mâine vom avea un meci greu, de luptă, dar trebuie să credem până la sfârșit. Rapid e o echipă periculoasă, trebuie să ne așteptăm la un meci greu. Ținem neapărat să câștigăm. E important să ne vedem de joc, nu ne gândim la ceilalți.

Sigur va fi un meci frumos și sper să se încheie cu victoria noastră. E un meci special, dar sunt concentrat doar pe echipa mea. Am analizat Rapidul, dar rămâne o chestiune internă. Vreau să avem continuitate, o identitate a noastră, dar trebuie timp", a declarat Adrian Mutu.

Meciul dintre CFR Cluj și Rapid este programat sâmbătă, 10 februarie, de la 21:15. Descoperă oferta de pariuri Superbet pentru meciul cu Rapid!

Comenteaza