Mutu i-a "resuscitat" pe "feroviari". CFR Cluj, victorie la scor cu FC Voluntari

Mutu i-a "resuscitat" pe "feroviari". CFR Cluj, victorie la scor cu FC Voluntari
| Foto: facebook.com/cfr1907

Noul antrenor al formației din Gruia a debutat cu dreptul, scor 4-1, în fața fostei sale echipe.

Contrar celor arătate de clasament la începutul jocului, ilfovenii au avut inițiativa pentru o bună perioadă din prima repriză. FC Voluntari a încercat acțiuni poziționale, în timp ce "feroviarii" și-au încercat șansa pe contraatac. Abia în cea de-a două jumătate a reprizei CFR Cluj a avansat spre poarta adversă, iar în minutul 36 Bîrligea a deschis scorul, din pasa lui Deac.

Replica oaspeților a venit înainte de pauză, când Carnat a centrat, Nemec a apărut bine la prima bară, i-a luat fața lui Ilie și l-a învins pe Sava (43). Mai mult, în prelungiri, Popescu putea să aducă FC Voluntari în avantaj, însă șutul său s-a oprit în transversală (45+2), iar scorul pauzei în Gruia a fost 1-1.

După revenirea de la vestiare a fost o singură echipă pe teren, aceea a lui Adrian Mutu. După ce Bîrligea a ratat singur cu portarul (51), iar Matei Ilie a trimis cu capul direct în brațele lui Jesus Fernandez (54) au început să apară și golurile. Mai întâi, Otele a speculat excelent o eroare a defensivei adverse și i-a adus pe clujeni în avantaj (62).

Imediat, Deac a punctat și el, dar reușita fost anulată. Totuși, mijlocașul s-a revanșat câteva secunde mai târziu, când i-a pasat lui Tachtsidis, care a majorat diferența (64). Tot Deac a fost cel care l-a servit 10 minute mai târziu pe debutantul Peter Michael, care a marcat după doar 3 minute în tricoul vișiniu (74).

Chiar dacă același Peter Michael a ratat cu poarta goală spre finalul partidei (87). victoria "feroviarilor" a fost una clară. Așadar, Adrian Mutu debutează cu un succes clar pe banca CFR-ului, scor 4-1.

Comenteaza