Mutu s-a certat cu Tachtsidis, dar îl laudă pe grec: "Are calitate și este serios la antrenamente"

Mutu s-a certat cu Tachtsidis, dar îl laudă pe grec: "Are calitate și este serios la antrenamente"
| Foto: facebook.com/cfr1907

Cei doi au avut un conflict de la distanță după ce antrenorul s-a despărțit de CFR Cluj, în primvară.

Imediat după plecarea lui Adrian Mutu de pe banca tehnică a formației din Gruia, Tachtsidis i-a transmis tehnicianului că nu are caracter, în timp ce antrenorul a reacționat și a spus că mijocașul nu are creier.

La doar câteva luni se pare că disputa dintre cei doi s-a încheiat, iar Mutu l-a lăudat pe grec după prima etapă din Superligă. Mai mult, fostul atacant a dezvăluit și că a discutat cu Dan Petrescu despre mijlocaș.

"Linia a doua a CFR-ului nu arată foarte bine și s-a văzut asta în prima repriză. Tachtsidis nu a făcut un meci grozav, dar a punctat când a trebuit. Am vorbit cu Dan Petrescu zilele trecute și i-am spus că m-am înțeles bine cu Tachtsidis în mandatul meu.

După aceea au fost lucrurile pe care l-a spus. Atât l-a dus mintea, dar nu mai contează. El ca jucător are calitate și este serios la antrenamente. Dar ce îi trebuie lui este o constanță și o continuitate.

Dacă reușește aceste lucruri în sezonul acesta și să aibă evoluții, probabil și CFR-ul va avea de câștigat. Dacă va fi discontinuu, așa cum a fost el de-a lungul carierei, atunci vor fi probleme", a spus Mutu pentru Fanatik.

Sosit în vara anului 2023 în Gruia, Panagiotis Tachtsidis a marcat 7 goluri și a oferit 4 pase decisive în primul său sezon alături de CFR Cluj și a început actuala stagiune cu o reușită în poarta celor de la Dinamo.

Comenteaza