N-a pierdut timpul. Mihai Teja, noul antrenor al Universităţii

N-a pierdut timpul. Mihai Teja, noul antrenor al Universităţii
Conducerea clubului s-a mişcat rapid după îndepărtarea lui Marius Popescu de pe banca tehnică. Mihai Teja a fost prezentat deja jucătorilor şi va conduce astăzi primul antrenament al "studenţilor".

CITEŞTE ŞI "U" a rămas fără antrenor. Banner al fotbaliştilor în vestiar: "Alături de Papi!"

Fără angajament din luna martie, după despărţirea de Dinamo, de unde a fost dat afară după ce a ratat calificarea în finala Cupei României, Mihai Teja şi-a găsit din nou de lucru. La Universitatea Cluj, de unde fusese dat afară în septembrie 2014, tot din cauza rezultatelor slabe.

Numirea a fost anunţată şi pe site-ul oficial al clubului, care anunţă că Mihai Teja a semnat un contract valabil până în vara lui 2016. Noul antrenor al "Şepcilor roşii" va fi secondat de Constantin Pană, Zsolt Szilagyi, Ovidiu Ceclan şi Daniele Nervi, ultimul urmând să ocupe funcţia de preparator fizic.

"Îi mulţumim lui Marius Popescu, un OM care a dat foarte mult Universităţii şi care a fost alături de echipă în momentele cele mai dificile. Îi urăm mult succes şi suntem siguri că viitorul îl va găsi, la un moment dat, tot la Universitatea", scrie site-ul oficial.

Administratorul judiciar al clubului, Marieta Anastasescu, a anunţat că Universitatea se va baza în continuare pe fotbaliştii din pepiniera proprie. "Strategia clubului nu se va schimba, vom miza, în continuare, pe jucători crescuţi, aici, la Universitatea", a declarat Anastasescu.

Fostului antrenor i s-ar fi propus să rămână în cadrul clubului, dar ar fi refuzat. "Îi mulţumesc lui Marius Popescu pentru munca depusă şi îmi pare rău că nu a acceptat să rămână în cadrul clubului. Ne aşteaptă un drum dificil, dar sunt convinsă că vom avea forţa să-l parcurgem cu succes", a explicat Marieta Anastasescu.

Mihai Teja a fost prezentat în această dimineaţă jucătorilor şi urma să conducă astăzi primul anrtrenament al "Şepcilor roşii".

Cu Marius Popescu pe bancă, "U" a strâns 10 puncte în 10 etape şi se află pe locul 10 în clasament, la cinci puncte de locul 6, care asigură prezenţa în play-off-ul pentru promovarea în Liga 1. Pentru "studenţi" urmează trei partide uşoare, cel puţin prin prisma clasamentului: sâmbătă, pe Cluj Arena, un meci extrem de important, cu "vecina" de clasament FC Caransebeş (locul 11), apoi o deplasare la "lanterna" Metalul Reşiţa (locul 14) şi, din nou acasă, cu FC Bihor (locul 12), echipă aflată în pragul desfiinţării.

Jucătorii, "alături de Papi"

Marius Popescu şi-a luat adio de la jucători miercuri dimineaţă, când le-a transmis să dea dovadă de profesionism şi să joace pentru culorile alb şi negru indiferent de cine se află pe banca tehnică. Ttinerii fotbalişti ai Universităţii şi-au arătat susţinerea pentru fostul lor antrenor postând pe reţelele sociale o fotografie realizată în vestiar, cu mesajul "Alături de Papi!".

Comenteaza