Naționala de tineret debutează astăzi la Campionatul European

Naționala de tineret debutează astăzi la Campionatul European
| Foto: frf.ro

Jucătorii pregătiți de Emil Săndoi vor întâlni Spania, în primul meci din Grupa B.

Echipa națională de tineret a României se va duela în primul meci al competiției continentale cu cea mai titrată reprezentativă din istoria turneului, Spania. Ibericii au cucerit titlul european de 5 ori, la fel ca Italia.

Selecționerul Emil Săndoi se așteaptă la un meci complicat pentru jucătorii săi, însă își dorește ca încurajările din tribune să îi împingă de la spate pe micii "tricolori".

"Aștept cu nerăbdare să înceapă competiția, cred că și băieții sunt în asentimentul meu. Cred că am mai reglat unele probleme pe care le-am avut în jocurile amicale pe care le-am disputat până în acest moment.

E un moment deosebit de important individual și pentru fiecare dintre noi, din punct de vedere colectiv. Știm că întâlnim un adversar cât se poate de titrat, cu jucători valoroși în componență, dar am încredere în băieții noștri, s-au pregătit foarte bine și sper să avem parte de un stadion plin.

Știm că suporterii sunt de fiecare dată la înălțime și sunt convins că se va întâmpla asta și de această dată, sper să avem parte de un debut bun", a declarat selecționerul înaintea jocului.

UEFA a anunțat brigada de arbitri pentru meciul România – Spania, care se va disputa pe Stadionul "Steaua". Belgianul Erik Lambrechts va fi la centru, ajutat de conaționalii săi Jo de Weirdt și Kevin Monteny, iar cel de-al patrulea oficial va fi Donatas Rumšas din Lituania.

Partida dintre România U21 și Spania U21 se va disputa în această seară, de la 21:45.

Comenteaza