Nawaf Salamaleh, despre parteneriatul cu CS Universitatea: "Mă bucur să pot face parte din istoria acestui club"

Nawaf Salamaleh, despre parteneriatul cu CS Universitatea:
Echipa de handbal feminin a Universităţii Cluj şi-a prezentat oficial noul sponsor al echipei. Cu această ocazie omul de afaceri Nawaf Salamaleh a vorbit despre noul parteneriat între firma pe care o conduce şi echipa "alb - negrilor". În ceea ce priveşte intenţia omului de afaceri sirian, de a finanţa echipa de fotbal a "studenţilor", acesta a spus că va aborda acest subiect cu altă ocazie.

Noul finanţator al echipei a dezvăluit persoanele care l-au influenţat să ia decizia de a finanţa echipa clujeană.

“Mă bucur că mă aflu în inima Transilvaniei şi în Cluj. Este un proiect pentru care sunt mândru şi mă bucur că pot să fac parte din istoria acestui club cât se poate. Cu această ocazie aş mulţi celor patru domn care m-au convins să fac acest pas: primarului Emil Boc, domnului Vasile Dâncu, consilierului Radu Constantea şi domnul inginer Lucian Chiorean”,  a declarat fondatorul şi preşedintele executiv al Alexandrion Grup, Nawaj Salamaleh.

Referitor la problemele financiare din trecut ale echipei, sirianul a mărturisit că nu se va implica în acest sens, iar legat de campioana mondială la juniori, Cristina Laslo, dacă va mai rămâne sau nu la echipă, a spus că se va lua o decizie în acest sens împreună cu consiliul local şi cu clubul

“Fundaţia Alexandrion se implică de acum încolo, pentru trecut nu răspunde. Cei care au gestionat echipa am înţeles că vor rezolva problema în zilele următoare. Noi răspundem de azi încolo."

În ceea ce priveşte finanţarea echipei, noul patron nu a dorit să dezvăluie o anumită sumă:

"Este o sumă suficientă pentru performanţă. Cel mai important este să ne uităm spre viitor şi trecutul să fie rezolvat cât mai repede. Investesc din anul 2000. E o decizie personală de a fi alături de sportul românesc", a spus Nawaf Salamaleh.

 “Salut prezenţa domnului preşedinte Nawaf Salameh şi mă bucur că a venit alături de cel mai puternic club din Transilvania şi alături de handbalul feminine. Sper că fetel să se ridice la prestigiul societăţii Alexandrion şi sper că societatea va preţui această echipă de handbal feminin. Le felicit pe fete pentru devotamentul şi rezultatele lor”
, a spus preşedintele Clubului  Sportiv Universitatea Ovidiu Vasu

“E un moment unic şi mă bucur foarte pentru faptul că grupul Alexandrion a decis să intre ca şi partener serios în această ecuaţie. Noi suntem de 11 ani. Domnule primar vă mulţumesc că aţi avut partea dumneavoastră în această ecuaţie. Nu în ultimul rând mulţumesc fanilor care sper să rămână alături de această echipă şi să fie la fel de unici ca întotdeauna. E singura sală unde se cântă 60 de minute”, şi-a exprimat bucuria directorul adjunct, Olga Stanciu.

“Vreau să urez bun venit grupului Alexandrion, la Univeristatea Cluj, în Transilvania şi vă asigur că vă veţi simţi ca acasă şi dumneavoastră aţi făcut un gest extraordinary pentru ce înseamnă comunitatea clujeană şi Universitatea Cluj. Vă felicit şi vă mulţumesc în numele comunităţii clujene pentru că ceea ce aţi promis aţi făcut. Vreau să vă asigur de sprijinul autorităţii locale, a consiliului local. Sperăm să facem aici un centru de excelenţă al handbalului feminin. Aveţi admiraţia noastră pentru că ceea ce aţi promis aţi făcut. Sunt foarte mulţi care sunt cu “U” Cluj, sunt tari din vorbe, dar când este să pună mâna, sunt foarte puţini. N-aţi lăsat-o doar în cuvinte, ci aţi concretizat-o în lucruri concrete”, au fost cuvintele primarului Emil Boc.

“Sâmbătă începe un campionat destul de greu. Ne-au plecat multe jucătoare, nu a mai venit nimeni, dar cu grupul pe care am reuşit să-l formăm sperăm într-o clasare cât mai bună”, şi-a exprimat speranţele antrenorul lui “U” Alexandrion, Ioan Ani Senocico.

“Am trecut prin moment foarte grele. S-au pierdut jucătoare foarte importante. Încercăm să ne revenim şi sperăm să facem faţă la tot ce urmează. În momentul de faţă vreau să mulţumesc tuturor celor implicaţi: grupului, primăriei că s-au implicat în acest proiect şi au făcut ca această echipă să nu dispară”, a mărturisit handbalista Mihaela Ani - Senocico.

Comenteaza